Savina Atai

Med drugim predava/ je predavala tudi zdravnikom, zdravstvenim delavcem, fizioterapevtom, nevrokirurgom (v sodelovanju z Dr. Alookom Sharmo, predstojnikom nevrokirurgije LTMG Klinike&LTMG Medicinske univerze Sion v Bombayu), dermatologom, kozmetičarkam, top manegmetu Bombayske borze … Kot strokovna svetovalka sem sodelovala pri opremi medicinskega wellness centra Vitarium v Šmarjeških toplicah, Hotelu Kempinski Palace; na wellness kongresu pa sem predavala o biofotonski celični regeneraciji ... V posebno veselje ji je bilo tudi povabilo Visoke Šole za gostinstvo in turizem, da njihove študente in profesorje lahko pouči o nutricizmu, kulinariki s superživili in gurmanski dieti za uravnavanje vseh desetih metabolnih hormonov…

Kot strokovnjakinja redno sodeluje na oddaji Dobro Jutro TV Slovenija, piše kolumne za revijo Jana, ima stalno rubriko v reviji Lepa in Zdrava, Rina; ter se redno pojavlja tudi v drugih tiskanih medijih, pa na radijskih oddajah …

Redno poučuje jogo obraza začetni, napredni, ter inštruktorski tečaj; Face Force Yogo in Veliko šolo superživil; ter deli svoje znanje o nutricizmu, diagnostiki obraza, ter vseh dimenzijah resničnega pomlajevanja na predavanjih, vikend delavnicah in retreatih doma in v tujini. Ogromno se izobražuje; trenutno med drugim na področju terapevtske-medicinske joge.

Nekaj izmed njenih trenutnih projektov so tudi: DVD Skrbnik za prsi, DVD Nova dimenzija spanja, anti-stres in obnova nadledvične žleze, knjiga Vse poti vodijo vame, z dr. Zoranom Milivojevičem, drugi del romana; akademija nutricizma, ter teoretski in praktičen program '100 dni za Popolno Žensko' narejen po vzoru taoističnih mojstric belih Tigric, prilagojen za moderni čas in namenjen popolni obnovi celotnega organizma in izjemnemu pomlajevanju. Akcijo je skupaj obiskalo več kot 50.000 žensk po celi Sloveniji. Po uspešnem zaključku 100-dnevne akcije pa je sledilo celoletno izobraževanje SUPR - Savinina univerza Popolne regeneracije, kjer je starodavno znanje in modrost na enostven način podano in prilagojeno na moderni način življenja in nas z dnevnimi express izzivi spominja, da se spomnimo nase in v petih minutah dnevno naredimo nekaj, kar ima neverjetne posledice. 

 

 

Mednarodna mojstrica joge obraza, avtorica knjižne uspešnice in Face Force Yoge, nutricistka, strastna raziskovalka notranje moči, čistih energij in večne mladosti.

Že od rane mladosti se širom po svetu in doma izobražuje na področju zdravja, nutricizma,'over-the-edge' medicine, gurmanskega kuhanja s superživili, wellnessa, duhovnosti, celične biofotonske  regeneracije, Kitajske metafizike in medicine, ayurvede, pomlajevalnih in dihalnih tehnik, nege ženske energije, homeopatske mezoterapije, naravne diagnostike, vrlin samorazvoja, izvorne tantre, taoizma in različnih oblik joge.

 

Vse našteto strastno raziskuje, vsa znanja sistematično povezuje; njeno glavno zanimanje je združevanje starodavnih modrosti in razumevanja obnove organizma, z najnaprednejšimi spoznanji anti-aging medicine: najpreprostejše dosegljiva simbioza, ki zajema vse dimenzije resničnega pomlajevanja. Vse njeno delo in vsa njena zanimanja imajo skupno rdečo nit: obnova hormonskega sistema; saj je od njega odvisno VSE. Koliko smo zdravi, vitalni, lepi, produktivni in dolgoživi.

Šolala se je tudi v slovitem Hippocrates Health institutu pri pionirki in avtoriteti presnega nutricizma Ann Wigmore, pa v Inštitutu Michiju Kushiju v Bostonu – osebno pri 'očetu makrobiotike', ter v Maharishijevem ajurvedskem centru v Švici, pri Deepaku Chopri in Maharisiju Mahesh Yogiju. Izjemno plodovito sodeluje z dr. Sanjo Toljan, specialistko anti-aging medicine, dr. Arturom Pealom velikim mojstrom terapevstke joge (ki jo uči po vsem svetu, tudi v medicnskih ustanovah), kinezologije in anatomije; ter predvsem z vsestransko Ariano Vetrovec, apologetko za biodentične hormone, ter urednico.


 

Spolnost smo mi