FACE FORCE YOGA
Ne samo, da je Face Force Yoga popolnoma edinstvena v tem, da z njo hkrati treniramo mišice obraza in telesa, najbolj učinkovite dihalne tehnike in notranjo alkimijo; obnavljamo in uravnavamo hormonski sistem; gladimo gube; spodbujamo nastanek elastina in kolagena; brišemo posledice gravitacije; polnimo in čvrstimo prsi; krepimo reproduktivne organe in krožne mišice (vaginalne, analne, očesne, ustne) – ki so 'okna in vrata Življenja; oblikujemo postavo; topimo celulit in odvečno težo, odpiramo meridiane, ter najmočnejše akupresurne in v taoistični medicini najdragocenejše točke/vire energije v organizmu; vsak cikel ženskosti uporabimo sebi v prid; menopavzo spreminjamo v drugo pomlad; pa prebujamo vse aspekte ženske energije – ampak je tudi čisto vsaka vadba unikatna, sestavljena v sožitju s teorijo petih elementov (ki je prisotna v Kitajski tradicionalni medicini, ajurvedi in mnogih holističnih sistemih (samo)zdravljenja; po njej vsak letni čas in ura v dnevu pripada določnemu organu) in vedno upošteva, ter uporabi prednosti, ki jih ponujajo določeno obdobje, sonce, luna in premiki ozvezdij. Nobene mistike, le praksa: tukaj in zdaj je raj.
Če želimo zasijati, moramo znati energijo zbrati.
Knjiga, ki vam lahko reši življenje in odgovori na nediagnosticirane sindrome. Bioidentični hormoni vas ohranjajo zdrave, vitalne in mlade.
Revolucionarna vadba, poklon vsaki ženski. 9 programov: od lepote, do povečanja, zdravja, nege po dojenju, hormonskega ravnovesja, spolne moči do hujšanja.
TEČAJI IN PRIJAVNICE
Postanite sam svoj zdravnik, neskončno se spočijte, maksimalno regenerirajte, sistematično rehabilitirajte in izbrišite ves stres iz organizma.
45 min za popoln lifting obraza in intenzivnen trening Face Force Yoge
Saj diham, zakaj pa rabim še trening dihanja? A ni to dolgočasno? To ne bo nobena meditacija, ampak resna akcija.
Vaš največji zaklad bo vstopil v čudežen in domač svet najbolj naravne, podporne in zabavne vadbe.
Prilagojena vadba vašim potrebam, kondicijskemu stanju, strukturi mišic obraza, telesa in endokrinega sistema.
V samo eni uri boste delali z obraznimi mišicami, telesom, pognali žleze in obnovili organe.
ŠOLA HUJŠANJA s SPREMSTVOM
Nikakor ne morete shujšati? ste utrujeni in brez energije? Vam nagajajo hormoni? Naveličani vseh diet? Želite novih receptov? Ariana in Savina vas bosta spremljali na vaši poti izgube kilogramov, korak za korak.
Spletna trgovina